Hur stärker du dina naglar efter hybridisering?

Hur stärker du dina naglar efter hybridisering?

En hybridmanikyr är den perfekta lösningen för upptagna kvinnor som inte har tid att måla naglarna ofta – hybridmanikyren ger händerna en elegant look. Hybridnagellacket är långvarigt, flisar sig inte och glänser i flera dagar. Regelbunden användning kan försvaga nagelplattan. Se därför till att den naturliga nagelplattan är ordentligt omhändertagen och förstärkt. Det är värt att läsa på om hur du håller dina naglar i god form och undviker skador från hybridanvändning.

Skadade naglar efter hybrid

Regelbunden hybridmanikyr kan leda till en försvagning av nagelplattan. Den blir tunnare, mottaglig för mekaniska skador och känslig för beröring och temperaturförändringar. Användning av mörka färger kan leda till missfärgningar. Filning och applicering av flera lager av ett lack med permanent formula gör att nageln deformeras och blir skör. Ständig användning av denna form av nagelförsköning leder till att naglarna torkar ut.

Det är värt att ge upp enhybridmanikyr då och då, även en kort paus och några återställande behandlingar kommer att göra dina naglar friskare och starkare.

Hur återställer du dina naglar efter hybrid?

Papperstunna naglar

En signal som borde varna oss för att våra naglar behöver förnyas är att de blir allt skörare. Om du inte kan behålla din önskade längd och nagellacket dessutom lossnar mycket snabbare än vanligt, bör du sluta använda hybrider under en tid.

Mjuka naglar efter hybridisering

Naglarna är försvagadeefter att hybriden har avlä gsnats. Detta är ofta förknippat med smärta och obehag. Mjuka naglar är ofta fula, vägrar att växa och går sönder. Hur kan du stärka dina naglar naturligt efter hybridisering? Här är några hemlagade sätt att ta hand om dem:

Mask med olivolja

Lägg händerna i en kastrull med uppvärmd olivolja och lite citronsaft. Massera hela händerna i några minuter, fördela oljan och gnugga in den på dina försvagade naglar. Du kan även göra denna behandling varje dag.

Inpackning med E-vitaminolja

Massera in en eller två E-vitaminkapslar i naglarna tillsammans med några droppar av din favoritolja. Du kan använda teolja eller aprikoskärnolja.

Regenererande nattmask

Applicera ett tjockt lager kräm med mycket urea på händerna och ta sedan på bomullshandskar. Efter en vilsam natts sömn kommer dina naglar att vara väl återfuktade och skyddade.

Hur regenererar du dina naglar efter hybrid?

Vilka nagelbalsam ska man använda efter hybridisering?

Svaga naglar efter hybridisering kräver ofta mer än huskurer. Du kan frestas att söka professionell hjälp och köpa speciella nagelvårdsprodukter och kosttillskott för att på ett heltäckande sätt förbättra nagelplattans tillstånd.

Hur tar man hand om naglarna efter en hybrid?

Applicera ett bra nagelbalsam mellan hybridmanikyrbehandlingarna. En produkt med kisel i formuleringen gör naglarna hårdare och mer glansiga.

Korrekt kosttillskott och en kost rik på näringsämnen som vitamin E och B-vitaminer, biotin och kisel säkerställer att förbättringen av nagelplattan är permanent snarare än ytlig och kortlivad.

Hur vårdar du dina naglar efter hybrid?

Att avstå från hybridmanikyr – även om det bara är under en kort tid – och ge riklig vård under denna tid kommer att säkerställa att naglarna förblir vackra och starka. Under den tid de inte är målade med hybridnagellack är det en bra idé att ha regenereringsbehandlingar på en skönhetssalong:

  • japansk manikyr – stärker och återfuktar nagelplattan, slätar ut och ger glans;
  • IBX-system – regenererande och närande behandling
  • biologisk manikyr – skonsam och säker

Hur stärker man naglarna naturligt?

Förutom behandlingar och vårdprodukter bör du vara uppmärksam på din kost. Det är en bra idé att ge naglarna näring från insidan, dvs. att ge dem näringsämnen med maten. Se till att du äter en kost som är rik på protein och vitaminer. När du tar hand om dina naglar, glöm inte huden på dina händer och nagelbanden – när de är ordentligt återfuktade och omhändertagna är de det perfekta skyltfönstret för en välvårdad kvinna.

Följ Kvinnans Värld på Google News! Håll dig uppdaterad! Följ

Kristina Eriksson

Se mer: Skönhet