Hur klär man sig för en företagsgrillfest? Elegant styling

Hur klär man sig för en företagsgrillfest? Elegant styling

Det är fortfarande lite tid kvar till grillsäsongen, men det är värt att förbereda sig i förväg. Ännu mer om det ska vara en företagsträff. En formell personalfest med en grill i bakgrunden? Javisst! Sådana evenemang blir alltmer populära. Hur klär man sig för en företagsgrillning?

Styling för en företagsgrillning – vad ska man tänka på?

Företagsevenemang under sommarsäsongen kan hållas i form av en grillfest, och detta blir allt vanligare. Det är fortfarande samma välbekanta grillning som förknippas med avkoppling i den friska luften. Själva evenemanget kan dock vara lite annorlunda, mer formellt. Hur ska du klä dig för en företagsgrillning för att inte begå ett faux pas? Kom bara ihåg grunderna.

  • Var säker på evenemangets natur eller tema. Ibland kan en mycket formell bankett falla under rubriken “barbecue”.
  • Det är viktigt att komma ihåg att en företagsgrillning på sätt och vis är en fortsättning på arbetet efter arbetstid. Det är tillrådligt att hålla stilen, både i beteende och klädsel.
  • Vid en grillfest kommer det förutom dina arbetskamrater förmodligen att finnas en chef närvarande, och kanske till och med entreprenörer och kunder. Visa dem respekt genom att se oklanderlig ut.
  • Om du inte är säker på hur du ska klä dig för en företagsgrillning är det säkert att välja måttlig elegans. En uttänjd träningsoverall eller trasiga jeans kommer inte att tas emot väl, medan en alltför formell outfit inte heller kommer att göra det.
  • Glöm inte din egen bekvämlighet. Dina kläder ska vara moderiktiga, bekväma och praktiska, vilket kommer att öka ditt självförtroende och förbättra ditt humör.
styling för en företagsgrill

Hur klär man sig för en företagsgrillfest?

Om din företagsgrillning bara är en grillfest, dvs. en korvgrillning med dina anställda, kan du välja avslappnad elegans. Klädseln för grillfesten ska vara sportig, men med god smak. Enkla oversize-klänningar i dämpade färger fungerar bra, liksom långa stickade klänningar tillsammans med en jeansjacka.

hur man klär sig för en företagsgrillfest

Vad ska man ha på sig till en grillfest om man väljer byxor? Cigaretter, chinos och de älskade jeansen kan vara en cool idé. Vad ska man ha på sig med det? Till och med en t-shirt, men ihop med ett elegant överkast eller en avslappnad jacka. En schmisserie eller kofta är också ett bra komplement till din grillstyling på sommaren.

Hur klär man sig för en elegant grillfest?

Dämpad elegans är alltid välkommen och uppskattad i modetrender. Det finns också många knep för att förvandla en vardagsoutfit till en elegant look. Jacka, skor, handväska, halsduk och… pang! Jeans med t-shirt blir en elegant outfit för företagets grillfest. Elegans har många aspekter, vilket ger gott om utrymme för modekreativitet.

hur man klär sig för en elegant grillfest

Jeansbyxor har en fantastisk egenskap – mångsidighet. De är perfekta för både vardag och mer formell styling. De passar perfekt till en röd kavaj eller en lång kashmirkofta. Dessutom är sådana byxor mycket praktiska för utomhusgrillning. Att kombinera garderobselement för att skapa en smart casual look är svaret på frågan om hur man klär sig moderiktigt för en grillfest.

Kolla in: Hur man klär sig för en grillfest med vänner och familj?

Vilka skor för en företagsgrill?

Att välja skor är ingen lätt sak. Vilka skor ska man ha på sig på en grillfest, med tanke på alla omständigheter, inklusive naturen? Framför allt bekväma och praktiska, dvs. helst sådana som inte blir smutsiga så lätt och som gör att du kan komma i kontakt med naturen. Hur klär man sig för en elegant grillfest och väljer rätt skor? I denna speciella situation är det tillrådligt att avstå från stilettklackar, med tanke på din egen komfort, och verkligen ingen kommer att ogilla detta.

vilka skor för en företagsgrillfest

Som ett alternativ till stilettklackar kan skor på en plattform eller en låg, tjockare klack vara ett alternativ. Sådana skor kommer att komplettera stylingen med en grillklänning, men passar också perfekt med byxor. Tennisskor är det mest populära valet i den eleganta versionen, liksom espadrilles eller till och med pumps. Du kan välja ballerinor, men på grund av den specifika platsen och även vädrets föränderlighet är det värt att byta ut dem, till exempel för eleganta halvskor. Genombrutna sommarstövlar är också ett bra val, särskilt när de kombineras med en grillklänning eller midi- och maxikjol.

Accessoarer till din outfit för företagets grillfest

På en grillfest är det en bra idé att undvika accessoarer som är för överdrivna. Du behöver dock inte göra dig av med dem helt och hållet. Om de väljs med omsorg kommer de inte bara att framhäva stilen utan även personligheten. När det gäller viktiga accessoarer är en handväska ett måste. Det är bäst att välja en liten storlek, som fortfarande rymmer det viktigaste.

Mycket bekväma och praktiska är brevbärarväskor, cross-body-väskor, axelremsväskor och midjeklämmande “njurväskor”. Deras stil och färg kan enkelt matchas med en viss styling. Hängande och tunga smycken kan vara i vägen för grillningen, så det är en bra idé att välja delikata utsmyckningar. En grillklänning kan kompletteras med ett accentsmycke, t.ex. ett armband eller ett hängande halsband. I allt är det dock viktigt att vara återhållsam och anpassa sig till situationen.

Följ Kvinnans Värld på Google News! Håll dig uppdaterad! Följ

Kristina Eriksson

Se mer: Mode