Hur klär man sig på alla hjärtans dag? Trendiga looker för alla hjärtans dag

Hur klär man sig på alla hjärtans dag? Trendiga looker för alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag har sina anhängare såväl som sina motståndare. En sak är säker: bruket att fira denna högtid har etablerat sig i vårt land för gott. Sankt Valentin har lätt hittat sin väg in i tonåringars och unga vuxnas hjärtan. År efter år firas dock Alla hjärtans dag alltmer av människor i alla åldrar. Butikerna överträffar sig själva med presentidéer, så det är osannolikt att det blir ett problem. En annan viktig fråga kvarstår: vad ska man ha på sig för en dejt på Alla hjärtans dag?

Styling för Alla hjärtans dag – vilka färger ska jag välja?

Att välja färg till garderoben för Alla hjärtans dag verkar vara en enkel sak. De älskandes högtid förknippas omedelbart med rött, och det med rätta. Det är dock värt att fundera på om det röda är för mycket… Dagen är trots allt fylld av röda hjärtan, rosor, maskotar osv. En klänning för Alla hjärtans dag kan vara röd, men det är en bra idé att bryta av färgen med bland annat svart, brunt eller marinblått. En jacka i sådana färger kan också ha många funktioner. Den kan t.ex. framhäva en klänning, dämpa en flamboyant skärning eller tillföra krydda, beroende på skärning.

vad man ska ha på sig på Alla hjärtans dag

Kavajen kan också ersättas av en sensuell cape eller den ständigt trendiga ramoneska kavajen i mocka eller ekologiskt läder. En röd klänning för Alla hjärtans dag passar perfekt med mörkgrön mocka eller svart som ett överkast. Naturligtvis beror mycket på arten och platsen för din dejt och framför allt på dina personliga preferenser. Det är alltid viktigt att hitta den gyllene medelvägen mellan vad som är modernt och trendigt och vad som är bekvämt, praktiskt och beprövat. Styling för Alla hjärtans dag är ett stort man överutrymme och en möjlighet att tänja på vissa regler.

Vilken klänning för Alla hjärtans dag?

Hur man klär sig för Alla hjärtans dag kan vara ett dilemma för många damer, oavsett ålder och modepreferenser. Det är välkänt att det den här dagen skulle vara lämpligt att klä sig annorlunda, mer snyggt, unikt. Klänningen är ett populärt val, men det är viktigt att komma ihåg att en klänning inte bara handlar om färg, utan också, eller till och med främst, om snitt och material. Oavsett om du träffar din älskade hemma eller borta, bör en klänning för Alla hjärtans dag vara speciell. Det är mycket viktigt att känna sig fin, att framhäva sina tillgångar, att dölja sina brister – med ett ord, att satsa på kvinnlighet. En favorit och ett beprövat klädesplagg bör definitivt tas med i beräkningen. Outfiten för Alla hjärtans dag måste vara skräddarsydd, bekväm, men också modern och originell.

klänning för valentinsdagen

För en dejt på restaurang är det lämpligt att bära en elegant och romantisk outfit, till exempel en sidenklänning med urringning eller en sexig kjol med en romantisk “topp”. På puben kan du tryggt välja jeans som matchas med en originell mönstrad jacka eller en lång kofta. Även om februari inte är en bra tid för utomhusdatum, bör du också överväga denna möjlighet och klä dig lämpligt för vädret. En maxiklänning för Alla hjärtans dag kommer att passa bra med en lång quiltad jacka eller plyschrock. Komplettera looken med höga stövlar eller stilettklackar.

Vad mer kan man ha på sig på Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en mycket speciell dag för många människor. Om du ser fram emot en dejt med din speciella person är det en bra idé att förbereda din garderob i god tid. Styling för Alla hjärtans dag bör inte planeras i sista minuten. Naturligtvis kan du kasta ut allt ur garderoben två timmar före mötet och nervöst gå igenom innehållet, men … Skulle det inte vara bättre att spendera den tiden, till exempel på smink och hår?

vilken outfit för valentines day

Ja, det stämmer. Att klä sig för Alla hjärtans dag är trots allt en av de viktigaste förberedelserna! Så vad ska du bestämma dig för? Många kvinnor väljer en klänning, men det är inte regeln. Det viktigaste är att looken betonar din personlighet, men inte heller är för uppenbar. På bröllopsdagen kan du kliva ut ur lådan och bli någon annan för en stund … samtidigt som du fortfarande är dig själv. Omöjligt? Absolut möjligt! Om din vardagsoutfit till exempel består av byxor och en jacka, bär en klänning eller kjol på Alla hjärtans dag, och vice versa.

vad man ska ha på sig på Alla hjärtans dag

Hur kan man klä sig på Alla hjärtans dag om man avstår från klänningar och kjolar? Trendigt är stickade byxor, som har egenskapen att vara både eleganta och bekväma. Många kvinnor väljer denna lösning och väljer sin favoritmodell tillsammans med en skjorta eller t-shirt i en dämpad färg. Bell-bottoms är tillbaka i mode, och mycket bra, eftersom de är mycket feminina och originella. En outfit för Alla hjärtans dag kan också bestå av tajta jeans och en sexig blus med exponerade axlar.

Vilka tillbehör för en Alla hjärtans dag-look?

Garderobstillbehör tas ofta med en nypa salt, men de är lika viktiga. Skickligt utvalda kommer de att markera inte bara hela utseendet utan också din personlighet och lägga till karaktär. Vilken outfit för Alla hjärtans dag behöver rätt tillbehör? Svaret är: vilken som helst. Ibland är fina smycken allt du behöver, och ibland starka accenter. För en klassisk mini, röd eller svart klänning är åldrat guld den perfekta accessoaren. En boho klänning passar bra med en stickad handväska med fransar, samt ett armband eller halsband med en gammaldags sten.

hur man klär sig för valentines day

När du funderar på vad du ska ha på dig på Alla hjärtans dag är det också bra att redan nu ha en idé om vilka accessoarer du vill ha till din outfit. En skjorta med tub- eller klockbyxor blir ett fantastiskt statement med antingen ett tjockt bälte eller ett kedjebälte. En outfit för Alla hjärtans dag bör kompletteras med en passande liten handväska. Damer älskar att ha gott om plats för mer eller mindre nödvändiga prydnadssaker, men i det här fallet är det bra att hålla det till ett minimum. En platt letterman’s bag passar till nästan alla outfits, precis som en elegant clutchbag. Sådana handväskor kommer att göra den perfekta kombinationen med klänningar, kjolar och byxor i olika snitt.

Kolla in: Alla hjärtans dag – vad är den här semestern?

Skor för styling på Alla hjärtans dag – vilka ska man välja?

Att klä sigför alla hjärtans dag betyder också skor, vilket inte är mindre viktigt än resten av din garderob. Här är det framför allt värt att satsa på komfort och praktiska egenskaper. Trånga skor kan förstöra även den mest romantiska dejten! Välj ett par knähöga stövlar med stilettklack, eller stilettklackar, särskilt om din dejt är på en elegant restaurang. Var dock noga med att bära dem som är moderiktiga och unika utan att bli ett dejtproblem.

Följ Kvinnans Värld på Google News! Håll dig uppdaterad! Följ

Kristina Eriksson

Se mer: Mode