Vilka färger passar blondiner?

Vilka färger passar blondiner?

Bör hårfärg påverka shopping- och modebeslut? Och i så fall, vilka stilar passar blondiner och vilka färger bör hon undvika? Ibland verkar det som om ingenting passar oss, men kanske letar vi på fel ställe….

De bästa färgerna för blondiner

Det är värt att notera att blond inte är samma sak som blond. Det finns ljusa, nästan halmfärgade blondiner, och det finns pastellgrå blondiner, liksom varma, guldliknande blondiner. Faktum är att var och en av dessa nyanser kommer att se lite annorlunda ut när de kombineras med en viss färg. Det sägs att svala färger är bäst för blondiner: blått, marinblått, rosa eller lila. Men det finns ingen universalmetod för att välja rätt färg.

Vilka färger passar blondiner?

Beroende på om du har en kall eller varm hudtyp finns det olika sätt att avgöra vilka färger som passar blondiner. På senare tid har det kommit en färganalystjänst som kan hjälpa oss att bestämma vår typ.

Klänningar för blondiner med ljus hy

Blont hår är ofta ett blickfång i sig självt. Med rätt styling kan du få betraktarens uppmärksamhet och dessutom känna dig mer självsäker. Vilka färger passar blondiner och vad bör de undvika för att inte se oönskade ut?

Särskilt rekommenderade är klädfärger som t.ex:

  • svala blå nyanser, t.ex. kobolt, blåklint (dessa färger är idealiska för blondiner med blå ögon!),
  • grönt, inklusive en nyans av flaskgrönt (flaskgrönt för blondiner är ett av de vanligaste rekommenderade valen), turkos och smaragd,
  • nyanser av guld och silver (silver är bättre för den svala typen, guld för den varma typen – klassiskt gult samt rosa),
  • pastellfärger, särskilt blått och puderrosa.
Vilken färg har klänningar för blondiner?

Hur är det med svart – klänningsfärgen för blondiner?

Blondiner undrar ofta om de måste ge upp svart. Men nej då! Det finns ingen anledning att göra det. En blondin behöver inte ge upp mörka och starka färger, men hon måste vara försiktig så att en sådan stil inte överväldigar hennes känsliga skönhet. En röd klänning för blondiner kommer också att bli en hit. En blondin med en varm skönhetstyp har också råd att bära en orange, gul eller fuchsia outfit, men måste vara försiktig så att den inte kontrasterar för mycket mot hennes hårfärg.

Klänningar för blondiner

En blondin ser också vacker ut i brutet vitt eller ecru. Klänningar för blondiner behöver inte vara blygsamma och tråkiga. De kan överraska med snitt, färg och längd. Det nuvarande utbudet i butikerna är så brett att varje kvinna kan hitta något för sig själv. Även att köpa en klänning för blondiner med ljus hud borde inte vara ett problem. Som en sista utväg kan du alltid satsa på en individuell design som sys på beställning.

Vilka klädfärger passar blondiner?

Vilken färg på kappan för blondiner?

Att välja en kappa kan vara svårt för blondiner. Vanlig svart kan ibland överväldiga henne. Det är då kappor i grönt och även de i grå nyanser kommer att fungera bra. De kommer att accentuera hårfärgen utan att se tunga ut. En djärv färgaccent, som senap, kan vara ett intressant val för blondiner.

Klassikerna, som nude, beige eller rosa, liksom en duvfärgad nyans, kommer alltid att göra sig bra. En blondin behöver inte ge upp djärva förslag. En kappa i abstrakta mönster eller djurmönster kan också hitta sin väg in i hennes garderob.

Vilken färg ska blondiner ha?

Klädfärger för mörka blondiner

Blondiner med mörkare hårfärg kan hänge sig åt djärva modeexperiment. Både de nyanser som rekommenderas ovan och till exempel körsbärsrött passar dem. Ju mörkare hårfärg, desto mer uttrycksfull och trendbrytande look. Mörkblonda bör vara särskilt uppmärksamma på att kläderna inte framhäver gula undertoner i håret.

De bör också undvika att överdriva med mycket djärva färgkombinationer. Blondiner är trots allt för subtila för en sådan stil. En stark färgaccent är tillräckligt – mode för blondiner tolererar inte överdrift. Måttlighet kommer att vara nyckeln till framgång.

Vilka färger passar mörkblonda?

De bästa badkläderna för blondiner

Den del av garderoben som blondiner ofta har problem med att köpa är en baddräkt. Det är viktigt att välja en baddräkt som inte bara matchar hårets färg utan också den framtida solbränna.

Blått är också ett bra val eftersom det aldrig blir omodernt. Undvik svart, som kan se för tungt ut på sommaren. Rosa eller rött är bättre alternativ för att liva upp din outfit och ge den en semesterkänsla.

Följ Kvinnans Värld på Google News! Håll dig uppdaterad! Följ

Kristina Eriksson

Se mer: Mode