Vem passar den långa kjolen? Passar den korta personer?

Vem passar den långa kjolen? Passar den korta personer?

Långkjolar, eller maxikjolar, är ett tidlöst plagg. Kvinnor gillar att bära dem eftersom de är bekväma, praktiska och kan dölja underkroppens skavanker. Långkjolar är extremt lätta, flödande och lätta att röra sig i, vilket gör dem till det perfekta valet för sommardagar. Dessutom blir de aldrig omoderna och kan enkelt stylas för alla tillfällen. Låt oss ta reda på vem långkjolar är till för och vilka stilar man kan skapa med dem?

Långa kjolar – för vem?

Föreställningen att långkjolar bara passar smala och långa personer bör förkastas. Även personer som är korta, fylliga, päron- eller äppelformade kan bära långkjolar. Följ bara några enkla regler så kommer en lång kjol att passa alla kvinnor perfekt. Fylliga, äppelformade kvinnor bör välja långkjolar med hög midja för att framhäva midjan och dölja den utskjutande magen. För små kvinnor är långa, vadlånga kjolar bäst ihop med klackade sandaler eller platåsandaler.

långa kjolar för vem

Endast mycket smala kvinnor rekommenderas att inte bära maxikjolar, eftersom de kan belasta figuren för mycket och optiskt lägga till vikt. Så vem ska bära långa kjolar? Långkjolar är för alla, men du måste veta hur du bär dem på rätt sätt. Långkjolar är en utmaning att matcha med rätt topp och accessoarer, men de är värda att ha i garderoben och bära med stolthet.

Vem passar långa kjolar till i sommar?

Maxikjolar är ett mycket framträdande, dominerande stylingelement, så behandla dem som fokuspunkten och gå efter minimalism när du väljer accessoarer. Långa kjolar gör sig bäst med en enfärgad topp, en tight blus i en enfärgad färg eller en dämpad polotröja. För att framhäva midjan och göra silhuetten smalare är långa kjolar med hög midja bäst. Välj delikata smycken, små ornament som inte överskuggar stilens drottning.

långa kjolar för sommaren för vem

Undvik att kombinera maxikjolar med överdimensionerade tröjor, blusar eller blusar för att undvika att förvränga figurens proportioner. Långa kjolar är lätta och luftiga, så de passar perfekt med spetsar och blommor för att skapa vackra sommarlooks. Maxikjolar känner ingen ålder, vilket är anledningen till att vuxna kvinnor väljer dem, men det finns också långa kjolar för flickor.

Vem passar den långa plisserade kjolen?

Och vem passar den långa plisserade kjolen? Tja, detta snitt passar bäst för korta människor i kombination med skor med klackar eller fashionabla plattformar. Högre personer kan välja en kombination av en veckad lång kjol med lägre skor och till exempel en jacka. Denna stil förlänger silhuetten, tillför kvinnlighet och ger intrycket av att kvinnan är längre än hon egentligen är. Långa plisserade kjolar är säsongens hit och passar för alla tillfällen.

Att styla med en lång kjol är en tidlös hit

Maxikjolar är perfekta för en elegant utflykt, en trädgårdsfest, en picknick på stranden eller en shoppingtur. De passar i alla situationer, oavsett om de är formella eller avslappnade. De är glamorösa, bekväma och framför allt mycket feminina. De framhäver midjan, döljer ojämnheter i benen och ger silhuetten lätthet och ungdomlig charm.

maxikjol för vem

Långa kjolar passar bra till alla typer av skor, oavsett om det är sandaler, ballerinor, sneakers eller stilettklackar. Maxikjolar är en av de mest mångsidiga garderobsplaggen som alla kvinnor kan se ut och må bra i. Svaret på frågan om vem maxikjolar är till för kan bara vara ett, de är till för alla kvinnor.

Följ Kvinnans Värld på Google News! Håll dig uppdaterad! Följ

Kristina Eriksson

Se mer: Mode