Hur klär man sig för en första dejt?

Hur klär man sig för en första dejt?

Hur man klär sig för ett första datum är ofta det som kan hålla dig uppe på natten. Och vem skulle vilja gå till sitt första möte med en ny bekantskap utan en god natts sömn? Dessutom vill alla göra ett bra första intryck. Hur som helst, att välja en outfit för ett första datum behöver inte vara så svårt. Det finns flera alternativ som nästan alla kvinnors garderob kommer att ge. Här är några idéer om hur man hanterar situationen på ett enkelt sätt.

Hur man klär sig för ett första datum med en pojkvän?

I en situation där den inbjudande pojkvännen inte har avslöjat platsen där det första mötet kommer att äga rum, måste du hantera situationen på ett …. smart. Först och främst är det värt att helt enkelt fråga. Det är möjligt att mötesplatsen inte är någon hemlighet alls. Men hur klär du dig för en första dejt i en situation där det är tänkt att vara en överraskning? Och det kommer att finnas några råd om denna fråga:

  • Bekväma, så att du kan må bra om du kommer för att göra något aktivt, t.ex. sportrelaterat,
  • Det är bäst att välja kläder som vi redan är bekanta med, så att vi inte blir överraskade av en repig tröja, till exempel,
  • Skor som du har gått minst några kilometer i, så att du inte får liktornar när du går en lång promenad på första dejten.
hur man klär sig för en första träff med en man

Ett mycket bra alternativ är att välja en kortärmad klänning eller blus tillsammans med en jumper eller jacka. Då kan du vara säker på att temperaturen inte kommer att överraska dig under din första dejt. När vädret blir varmare kan du hänga din tröja på en stol utan att oroa dig för våta svettfläckar.

Vad ska man ha på sig på en första dejt på bio?

Biografen är en plats där du brukade gå klädd identiskt som på teatern. Idag är biografen inte längre en anledning att bära aftonklänning. Men en klänning för en första dejt på bio är aldrig en dålig idé. Se bara till att den inte är i en formell stil. Du kommer att tillbringa större delen av din tid i en mörk biosalong, så för den här typen av möte är det värt att satsa på komfort. Bekväma jeans ihop med en smart jumper kommer att fungera bra här.

Vad ska jag ha på mig för en första dejt på restaurang?

När det gäller restauranger är eleganta, dämpade kläder det klassiska. Även här är en klänning ofta det bästa valet. Om den första dejten ska äga rum på en elegant restaurang är det värt att välja en långklänning i dämpade färger kombinerad med en kavaj. En cocktailklänning tillsammans med en elegant väska fungerar också bra. För mindre formella restauranger rekommenderar vi knälånga eller 3/4-långa klänningar, och alla typer av accessoarer med fina kristaller kommer att se bra ut med dessa stilar.

vad du ska ha på dig på en första dejt

Vad ska man ha på sig för en första dejt utomhus?

En promenad eller en picknick är några idéer för romantiska möten utomhus. Det är alltid en bra idé att kolla väderprognosen då, så att du kan förbereda dig i förväg för ditt möte. Att plocka fram sina varma favoritkläder ur garderoben precis innan man ska gå ut är knappast en bra idé. Om vädret är typiskt sommar , bör styling för en första dejt inte vara ett stort problem. När vädret är varmt och promenaden sannolikt kommer att ta mer än en timme är det inte värt att klä sig i något som inte andas. Det är viktigt att tyget andas med vår kropp. I slutändan vill ingen vara svettig vid sitt första möte.

vad du ska ha på dig på en första dejt

Om det däremot finns en chans till picknick är det värt att överväga kläder i en annan färg än vitt. Picknick innebär att man sitter i gräset och äter. Och vem har inte tappat en bit mat på sin vita favoritblus? Som standard räcker det med en bekväm, mindre formell klänning och en tunn jumper i båda fallen. Den senare kan också packas i en handväska om det behövs.

Hur klär man sig för en första dejt på ett café?

Den mest populära platsen för första dejten är kaféer. Platser som serverar kaffe och kakor kommer alltid att vara i ropet, eftersom de inte är lika formella som restauranger och inte skräms av dåligt väder. De är också bra platser om du vill visa upp din egen, sannaste stil. När du går på en första dejt med din pojkvän hoppas du trots allt på fler sådana möten. Avslappnat och feminint är vad som alltid är på modet.

hur man klär sig för en första dejt på ett kafé

För kaféet fungerar alla mindre formella stilar bra. För denna typ av möte kan du bära jeans ihop med en elegant blus och en delikat jumper. För ett mer formellt möte, välj en klassisk pennkjol ihop med en vit skjorta. Komplettera looken med eleganta accessoarer som klocka, armband, halsband och örhängen.

Följ Kvinnans Värld på Google News! Håll dig uppdaterad! Följ

Kristina Eriksson

Se mer: Mode